14.6.2016. Konferencija Žene u digitalnoj i kreativnoj industriji, HUP, Radnička cesta 52, Green Gold, 10.30

14.06.2016.

Poštovana/i,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na konferenciju „Žene u digitalnoj i kreativnoj industriji“, koji će se u okviru Mjeseca Kreativnih i kulturnih industrija u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca i inicijative eSkills for jobs održati u utorak, 14. lipnja, s početkom u 10.30 sati u prostorijama Hrvatske udruga poslodavaca, Radnička cesta 52/1, Zagreb

Svrha konferencije jest potaknuti raspravu o položaju žena u digitalnim i kreativnim industrijama, promovirati kreativna i STEM zanimanja kao dobar izbor buduće karijere za mlade djevojke, potaknuti raspravu o tome kako dodatno zainteresirati djevojčice u ranoj dobi za STEM predmete, kako općenito podići kvalitetu kreativne i STEM edukacije te logičkog promišljanja kroz osnovnu i srednju školu, promovirati važnost ulaganja u kontinuiranu edukaciju i obrazovanje žena. Također, cilj je potaknuti diskusiju vezanu uz važnost jačeg uključivanja žena, kao nedovoljno iskorištenog potencijala koji bi mogao potaknuti bolji i brži razvoj industrije, otkriti skriven potencijal koji u njima leži za razvoj ukupnog gospodarstva. Žene značajno mogu pridonijeti ukupnom razvoju poduzetništva, nacionalne ekonomije te dugoročno utjecati na promjene društvenih vrijednosti i društva u cjelini.

Ljubazno molimo da svoj dolazak potvrdite na mail stefica.francina@hup.hr do 13. lipnja. Zbog ograničenog broja mjesta, prednost sudjelovanja imat će osobe koje se prve prijave.

PROGRAM PREUZMITE OVDJE
vrh stranice