Tehnički propisi pristigli na očitovanje - rok: 25.01.2019.

11.12.2018.

Molimo da najkasnije do 25. 01. 2019. godine u točki 6. priloženog obrasca (odgovor EU notifikacija.pdf) unesete primjedbu ili mišljenje te dostavite ispunjeni obrazac na e-mail adresu: iva.nappholz@hup.hr. Ukoliko središnja kontaktna točka ne zaprimi primjedbu ili mišljenje smatrat će se da hrvatska strana nema interesa u vezi nacrta propisa države koji je notificiran.

Nacrt opće mjere broj: 0111-OOP-C087-18 o utvrđivanju mjeriteljskih i tehničkih zahtjeva za mjerne instrumente koji se zakonski nadziru, uključujući ispitne metode za homologaciju tipa i provjeru sljedećih mjernih instrumenata koji se zakonski nadziru: „mjerila razine zvuka 1. i 2. razreda, filtri pojasne širine, mjerni mikrofoni”

Nacrt opće mjere broj: 0111-OOP-C074-16 o utvrđivanju mjeriteljskih i tehničkih zahtjeva za mjerne instrumente koji se zakonski nadziru, uključujući ispitne metode za homologaciju tipa i provjeru sljedećih mjernih instrumenata koji se zakonski nadziru: „mjerni instrumenti koji se upotrebljavaju za praćenje granica aktivnosti i koncentracije otpadnih voda iz nuklearnih postrojenja, postrojenja za rudarenje ili obradu nuklearnih sirovina, postrojenja za obradu radioaktivnog otpada i iz obrade ili primjene radioaktivnih materijala te se ujedno upotrebljavaju za utvrđivanje izloženosti okoliša zračenju zbog otpadnih voda – mjerni instrumenti za kontinuirano praćenje radioaktivnih aerosola, uključujući transuranijske aersole u otpadnim plinovima iz nuklearnih postrojenja”

Nacrt opće mjere broj: 0111-OOP-C073-16 o utvrđivanju mjeriteljskih i tehničkih zahtjeva za mjerne instrumente koji se zakonski nadziru, uključujući ispitne metode za homologaciju tipa i provjeru sljedećih mjernih instrumenata koji se zakonski nadziru: „mjerni instrumenti koji se upotrebljavaju za praćenje granica aktivnosti i koncentracije otpadnih tvari iz nuklearnih postrojenja, postrojenja za rudarenje ili obradu nuklearnih sirovina, postrojenja za obradu radioaktivnog otpada i iz obrade ili primjene radioaktivnih materijala te se ujedno upotrebljavaju za utvrđivanje izloženosti okoliša zračenju zbog otpadnih tvari – mjerni instrumenti za kontinuirano praćenje radioaktivnog joda u otpadnim plinovima iz nuklearnih postrojenja”

Uredba Ministarstva zaštite okoliša o osnovnim tehničkim zahtjevima za bakrene cijevi namijenjene za vodoopskrbne sustave zgrada

Uredba Ministarstva zaštite okoliša o homologaciji tipa bakrenih cijevi namijenjenih za vodoopskrbne sustave zgrada

Nacrt uredbe o sigurnosnim uređajima za motocikliste na javnim cestama

Smjernice za indeks digitalnih domicila javnih uprava i voditelja javnih službi (IPA)

Nacrt naredbe ministra kulture Republike Litve o odobrenju opisa postupka za klasifikaciju masovnih medija kao vrsta informacija erotske i/ili nasilne prirode

Propisi o održivoj upotrebi pesticida (izmjena br. 2) iz 2011.

Obrazac 

vrh stranice