Tehnički propisi pristigli na očitovanje - rok: 24.02.2020.

07.02.2020.

Molimo da najkasnije do 24. 02. 2020. godine u točki 6. priloženog obrasca (odgovor EU notifikacija.pdf) unesete primjedbu ili mišljenje te dostavite ispunjeni obrazac na e-mail adresu: iva.nappholz@hup.hr. Ukoliko središnja kontaktna točka ne zaprimi primjedbu ili mišljenje smatrat će se da hrvatska strana nema interesa u vezi nacrta propisa države koji je notificiran.

Uredba Savezne ministrice za rad, socijalna pitanja, zdravlje i zaštitu potrošača kojom se mijenja Uredba o upaljačima (Izmjena Uredbe o upaljačima iz 2020. – FZV 2020.)

Prva izmjena Načela procjene za plastiku i druge organske materijale koji dolaze u dodir s vodom za piće (KTW-BWGL)

Nacrt zakona o izmjeni inačice, radi ponovnog izdavanja hamburškog Zakona o zaštiti klime, kao i prilagodbi daljnjih propisa (slučaj 21/19200)

Pravilnik o statistici o javnoj nabavi

Communiqué on TS 9809/T1 Valves – Cast Iron Ball Valves For Combustible Gases

Communiqué On TS 198/T1,T2,T3 V- Belts Standard

Uredba Pokrajinske vlade od ... kojom se izmjenjuje Uredba Tirola o plinskim uređajima, uređajima za grijanje i klimatizacijskim uređajima iz 2014.

Zakon o izmjenama Zakona o telemedijima i drugih zakona (uključujući Zakon o duhanskim proizvodima i Zakon o Deutsche Welleu). Obveza slanja obavijesti odnosi se isključivo na izmjenu zakona o Deutsche Welleu sadržanu u članku Zakona (članak 3.)

Preporuke radne skupine za „Obalne konstrukcije” – EAU 2020. – Luke i vodni putovi

Naredba o izmjeni Naredbe o sigurnosnim propisima za postrojenja prirodnog plina i postrojenja bio-prirodnog plina u okviru Zakona o zaštiti zdravlja i sigurnosti na radu

KRALJEVSKA UREDBA XX/20XX O PROVEDBI KRALJEVSKE UREDBE-ZAKONA 12/2018 OD 7. RUJNA O SIGURNOSTI MREŽNIH I INFORMACIJSKIH SUSTAVA

Naredba o izmjeni Uredbe o građevini iz 2012. i Uredbe o ekološkim građevinama u pogledu poboljšanja sigurnosti građevina, kao i sigurnosti i zdravlja u građevinama te o određenim drugim izmjenama

Obrazac 

 

vrh stranice