Tehnički propisi pristigli na očitovanje - rok: 23.08.2019.

23.07.2019.

Molimo da najkasnije do 23. 08. 2019. godine u točki 6. priloženog obrasca (odgovor EU notifikacija.pdf) unesete primjedbu ili mišljenje te dostavite ispunjeni obrazac na e-mail adresu: iva.nappholz@hup.hr. Ukoliko središnja kontaktna točka ne zaprimi primjedbu ili mišljenje smatrat će se da hrvatska strana nema interesa u vezi nacrta propisa države koji je notificiran.

Nacrt opće mjere broj: 0111-OOP-C091-18, o utvrđivanju mjeriteljskih i tehničkih zahtjeva za mjerne instrumente koji se zakonski nadziru, uključujući ispitne metode za homologaciju i provjeru mjernih instrumenata koji se zakonski nadziru: „senzori protoka plina kroz Venturijevu cijev”

Nacrt opće mjere broj: 0111-OOP-C092-18, o utvrđivanju mjeriteljskih i tehničkih zahtjeva za mjerne instrumente koji se zakonski nadziru, uključujući ispitne metode za homologaciju i provjeru mjernih instrumenata koji se zakonski nadziru: „senzori mlaznice za protok prijenosnog medija”

Nacrt opće mjere broj: 0111-OOP-C098-19, o utvrđivanju mjeriteljskih i tehničkih zahtjeva za mjerne instrumente koji se zakonski nadziru, uključujući ispitne metode za homologaciju tipa i provjeru sljedećih mjernih instrumenata koji se zakonski nadziru: „butirometri”

Nacrt opće mjere broj: 0111-OOP-C099-19, o utvrđivanju mjeriteljskih i tehničkih zahtjeva za mjerne instrumente koji se zakonski nadziru, uključujući ispitne metode za provjeru sljedećih mjernih instrumenata koji se zakonski nadziru: „mjere za zapremninu”

Nacrt opće mjere broj: 0111-OOP-C093-18, o utvrđivanju mjeriteljskih i tehničkih zahtjeva za mjerne instrumente koji se zakonski nadziru, uključujući ispitne metode za homologaciju i provjeru mjernih instrumenata koji se zakonski nadziru: „Senzori venturijevih cijevi za prijenos srednjeg toka”

Nacrt opće mjere broj: 0111-OOP-C088-18, o utvrđivanju mjeriteljskih i tehničkih zahtjeva za mjerne instrumente koji se zakonski nadziru, uključujući ispitne metode za provjeru sljedećih mjernih instrumenata koji se zakonski nadziru: „strujni mjerni transformatori”

Nacrt opće mjere broj: 0111-OOP-C097-18, o utvrđivanju mjeriteljskih i tehničkih zahtjeva za mjerne instrumente koji se zakonski nadziru, uključujući ispitne metode za homologaciju tipa i provjeru sljedećih mjernih instrumenata koji se zakonski nadziru: „instrumenti za mjerenje trenutačnih vrijednosti i kratkoročnih i dugoročnih prosjeka koncentracije aktivnosti 222Rn u zraku i vodi i jednakovrijednim koncentracijama aktivnosti 222Rn”

Propisi Švedske agencije za promet o EZ provjeri (nacionalna pravila) za vozila i fiksna postrojenja

Propisi Švedske agencije za promet o odobrenju željezničkih vozila u skladu sa Zakonom o tehnologijama u željezničkom prometu (xx)

Propisi Švedske prometne agencije o odobrenju željezničkih vozila za nacionalne željezničke sustave

  Propisi Švedske prometne agencije o tehničkoj opremi u rezervacijskim centrima za taksi prijevoz

Propisi i opći savjet Švedske prometne agencije o posebnoj opremi za taksi vozila

Propisi Švedske prometne agencije o rezervacijskim centrima za taksi prijevoz

Nacrt specifikacija i zahtjeva za opremu za obradu vode (naprave i uređaji) za vodu namijenjenu za ljudsku potrošnju koja se pruža unutarnjom mrežom za opskrbu vodom u zgradama

Nacrt opće mjere broj: 0111-OOP-C042-19, o utvrđivanju mjeriteljskih i tehničkih zahtjeva za mjerne instrumente pod zakonskim nadzorom u svrhu ispitivanja mjernih instrumenata na zahtjev osobe na koju netočno mjerenje može utjecati: „tahografi koji bilježe radne aktivnosti vozača motornih vozila koja su obvezno opremljena navedenim tahografima - analogni tahografi”

Nacrt opće mjere broj: 0111-OOP-C062-19, o utvrđivanju mjeriteljskih i tehničkih zahtjeva za mjerne instrumente pod zakonskim nadzorom u svrhu ispitivanja mjernih instrumenata na zahtjev osobe na koju netočno mjerenje može utjecati: „tahografi koji bilježe radne aktivnosti vozača motornih vozila koja su obvezno opremljena navedenim tahografima - digitalni tahografi”

SSB FS 014 - Opis sučelja za Satelitske interaktivne terminale (eng. Satellite Interactive Terminals (SIT)) i Satelitske korisničke terminale (eng. Satellite User Terminals (SUT)) u frekvencijskom području 29,5 – 30,0 GHz; izdanje veljača 2019.

Homeopatska farmakopeja - HAB 2019.

Nacrt svibanj 2019. - Ogledna upravna odredba za Tehničke građevinske odredbe (MVV TB) – izdanje 2019/1

Nacrt Uredbe ministra poljoprivrede o izmjeni Uredbe ministra poljoprivrede br. 53/2017 od 18. listopada 2017. uvjetima rada uređaja za loženje s ukupnom ulaznom toplinskom snagom većom od ili jednakom 140 MWth, ali manjom od 50 MWth, te o graničnim vrijednostima onečišćivača zraka emitiranih iz njih

  Nacrt Naredbe ministra zdravstva Republike Litve o izmjeni Naredbe br. 5 ministra zdravstva Republike Litve od 6. siječnja 2000. o donošenju popisâ opojnih droga i psihotropnih tvari

Obrazac 

vrh stranice