Tehnički propisi pristigli na očitovanje - rok: 20.01.2020.

03.01.2020.

Molimo da najkasnije do 20. 01. 2020. godine u točki 6. priloženog obrasca (odgovor EU notifikacija.pdf) unesete primjedbu ili mišljenje te dostavite ispunjeni obrazac na e-mail adresu: iva.nappholz@hup.hr. Ukoliko središnja kontaktna točka ne zaprimi primjedbu ili mišljenje smatrat će se da hrvatska strana nema interesa u vezi nacrta propisa države koji je notificiran.

Draft regulations relating to tobacco and nicotine products, electronic cigarettes and refill containers

Naredba o zahtjevu za gospodarske subjekte da informiraju potrošače o površinskoj obradi voća i povrća pesticidima

Naredba o zahtjevu za gospodarske subjekte da osiguraju informiranost potrošača o svježini ribe

Naredba državnog tajnika za gospodarstvo i klimu o donošenju tehničkog protokola za metodu pružanja presretene telekomunikacije (Naredba o tehničkom protokolu za presretanje javnih telekomunikacijskih mreža i usluga)

Uredba Pokrajinske vlade Tirola kojom se izmjenjuje Uredba Tirola o sigurnosti plina iz 2014.

XX. Uredba o izmjeni propisa o cestovnom prometu

Uredba o izmjeni Uredbe o zaštiti od buke na uzletno-slijetnim stazama (u izdanju od 5. siječnja 1999. (Savezni službeni list dio I. str. 35.), zadnje izmijenjena člankom 5. Uredbe od 29. listopada 2015. I. dio, str. 1894).

Dodatni tehnički uvjeti ugovora i smjernice za izradu prometnih površina s kamenim zastorom, oblogama od ploča te rubnjacima (ZTV Pflaster-StB 19)

Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o emitiranju i Zakona o filmu (provedba Direktive o audiovizualnim medijskim uslugama itd.)

Nacrt Zakona o plemenitim kovinama i mineralima iz područja zahvaćenih sukobima

Propisi i opći savjet Švedskog odbora za poljoprivredu (SJVFS 2019:63) o držanju pasa i mačaka

Uredba o izmjeni Uredbe br. 2002-1465 od 17. prosinca 2002. o označivanju govedine u ugostiteljskim objektima

Tehničke specifikacije o uporabi logotipa koji ukazuje na ishranu travom u sektoru mliječnih proizvoda

Propisi o izmjeni Propisa Švedskog odbora za poljoprivredu (SJVFS 2019:xx) o zaštitnim mjerama protiv štetnih organizama bilja

CD xxx - Sustavi zaštite na cestama

Tehnička i urednička izmjena norme IAN 104 Sidrišta

Izmjene Priručnika s ugovornim dokumentima za javne ceste, serija 1700 i napomene sa smjernicama. Klauzula 1729 Naknadno postavljena sidra i priključci za armaturne šipke

Izmjene Priručnika s ugovornim dokumentima za javne ceste, serija 1700, i napomene sa smjernicama. Klauzula 1709, sustavi za površinsku zaštitu

Uredba pokrajinske vlade Gornje Austrije kojom se usvajaju granične vrijednosti emisije za postrojenja za izgaranje i ostalih plinskih sustava s toplinskom snagom goriva od najmanje 1, ali manjom od 50 MW (Uredba Gornje Austrije o graničnim vrijednostima sustava MCP MCP-A-EgrV)

Uredba o zdravstvenim uvjetima kretanja goveda, ovaca i koza u Autonomnoj zajednici Baskije

Obrazac 

 

vrh stranice