Tehnički propisi pristigli na očitovanje - rok: 10.05.2019.

25.03.2019.

Molimo da najkasnije do 10. 05. 2019. godine u točki 6. priloženog obrasca (odgovor EU notifikacija.pdf) unesete primjedbu ili mišljenje te dostavite ispunjeni obrazac na e-mail adresu: iva.nappholz@hup.hr. Ukoliko središnja kontaktna točka ne zaprimi primjedbu ili mišljenje smatrat će se da hrvatska strana nema interesa u vezi nacrta propisa države koji je notificiran.

Zakon o naplati poreza na noćenje i poreza na istraživački institut u pokrajini Salzburg (salzburški Zakon o porezu na noćenje – SNAG)

Tehničke bilješke za farmaceutske tvari i proizvode dostavljene na javnu raspravu (priloženi tekst) Nacrt se odnosi na sljedeći farmaceutski proizvod: Ichthammoli unguentum

Nacrt proizvodnih specifikacija za lokalni lanac opskrbe stokom

Nacrt proizvodnih specifikacija za lokalni lanac opskrbe janjetinom/ovčetinom

Nacrt proizvodnih specifikacija za durum (tvrdu) pšenicu i derivate

Nacrt proizvodnih specifikacija za sirovo kravlje mlijeko i derivate

Uredba o uređenju lokalne proizvodnje mesnih proizvoda na malo i upravljanju njome, provedbi članka 8. stavaka 40. i 41. Regionalnog zakona br. 22 od 29. prosinca 2010. (Financijski zakon iz 2011.) i članka 13. stavka 2. Uredbe (EZ) br. 852/2004.

Uredba ministra energetike o tehničkim zahtjevima za postaje i mjesta za punjenje koji čine sastavni dio javne infrastrukture cestovnog prometa za punjenje

Naredba ministra unutarnjih i poslova i odnosa Kraljevine o izmjeni Naredbe o Uredbi o gradnji iz 2012. o utvrđivanju nove inačice rasporeda inspekcija nizozemskog Centra za sprečavanje kriminala i sigurnost, metode izračuna okolišne učinkovitosti za zgrade i građevinske radove i niza normi

Zakon od (...) o prostornom planiranju u Gradišću iz 2019. (gradišćanski Zakon o prostornom planiranju iz 2019. – RPG Gradišća iz 2019.)

Zakon od (...) o donošenju gradišćanskog Zakona o prostornom planiranju iz 2019. (gradišćanski Zakon o prostornom planiranju – RPEG Gradišća)

Obrazac 

vrh stranice