Tehnički propisi pristigli na očitovanje - rok: 06.03.2020.

03.03.2020.

Molimo da najkasnije do 06. 03. 2020. godine u točki 6. priloženog obrasca (odgovor EU notifikacija.pdf) unesete primjedbu ili mišljenje te dostavite ispunjeni obrazac na e-mail adresu: iva.nappholz@hup.hr. Ukoliko središnja kontaktna točka ne zaprimi primjedbu ili mišljenje smatrat će se da hrvatska strana nema interesa u vezi nacrta propisa države koji je notificiran.

Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o porezu na ambalažu, Zakona o porezu na duhan, Zakona o raznim porezima na potrošnju, Zakona o privremenom smanjenju kazne za kršenje propisa o oporezivanju i carinama u pogledu sredstava na stranim računima itd. te danskog Zakona o ubiranju poreza. (Povećanje poreza na plastične vrećice za nošenje, jednokratno posuđe i duhan)

Prijedlog zakona o izmjeni Zakona o naknadama za registraciju vlasničkih prava i založnog prava itd. (Zakon o naknadama za registraciju imovine), Zakona o porezu na ambalažu, Zakona o porezu na sredstva za suzbijanje i raznih drugih zakona (indeksiranje fiksnih naknada za registraciju imovine i nekoliko poreza za zaštitu okoliša te ponovno uvođenje poreza na registraciju zrakoplova itd.)

Obrazac 

 

vrh stranice