Tehnički propisi pristigli na očitovanje - rok: 04.10.2019.

21.08.2019.

Molimo da najkasnije do 04. 10. 2019. godine u točki 6. priloženog obrasca (odgovor EU notifikacija.pdf) unesete primjedbu ili mišljenje te dostavite ispunjeni obrazac na e-mail adresu: iva.nappholz@hup.hr. Ukoliko središnja kontaktna točka ne zaprimi primjedbu ili mišljenje smatrat će se da hrvatska strana nema interesa u vezi nacrta propisa države koji je notificiran.

Nacrt Uredbe kojom se izmjenjuje Kraljevska uredba od 21. srpnja 2016. o uvjetima upotrebe lijekova od veterinara i osoba odgovornih za životinje

Deveta uredba o izmjeni Uredbe o otpadnim vodama – Dodatak 1. – Mala postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda

Članak 18.a Zakona o cestama pokrajine Saske Posebna upotreba za stacionarni Carsharing

Uredba o proširenju međustrukovnog sporazuma sklopljenog u okviru Međustrukovnog udruženja za svježe voće i povrće (INTERFEL), koji se odnosi na veličinu krastavaca za tržišne godine 2020. do 2022.

Uredba o proširenju međustrukovnog sporazuma sklopljenog u okviru međustrukovnog udruženja za svježe voće i povrće (INTERFEL), koji se odnosi na pakiranje i veličinu dinja charentais - tržišne godine 2020. do 2022.

Uredba o proširenju međustrukovnog sporazuma sklopljenog u okviru Međustrukovnog udruženja za svježe voće i povrće (INTERFEL), koji se odnosi na stavljanje na tržište bresaka i nektarina veličine D – tržišne godine 2020. do 2022.

Uredba o proširenju međustrukovnog sporazuma sklopljenog u okviru Međustrukovnog udruženja za svježe voće i povrće (INTERFEL), koja se odnosi na pakiranje šljiva – tržišne godine od 2020. do 2022.

Odluka o proširenju međustrukovnog sporazuma sklopljenog u okviru Nacionalnog međustrukovnog odbora za krumpir (CNIPT) u vezi s obrazloženjem kulinarskog navoda „pomfrit”, koji stoji sam ili povezan s drugim kulinarskim navodima na serijama tržišnog krumpira

Smjernice za razvoj i osmišljavanje nacionalnog referentnog modela za regionalne timove za hitne računalne intervencije (CERT-ovi)

Nacrt Naredbe o izmjeni zahtjeva za postupanje s primarnim proizvodima, osim životinjskim proizvodima, koji se stavljaju na domaće tržište u malim količinama, odobrenih Naredbom br. B1-486 ravnatelja Državne službe za hranu i veterinarstvo od 29. lipnja 2016. kojom se odobravaju zahtjevi za postupanje s primarnim proizvodima, osim životinjskim proizvodima, koji se stavljaju na domaće tržište u malim količinama

Naredba ministra infrastrukture i javnih radova o izmjeni Naredbe o sigurnosti brodova duge plovidbe, za teretna plovila za prijevoz više od 12 industrijskih radnika

Obrazac 

vrh stranice