09.03.2022. Konferencija CFO 2022. – Winning in a disruptive world, Radnička cesta 37a, Zagreb, 09:00

09.03.2022.

Deloitte d.o.o. u suradnji s Hrvatskom udrugom poslodavaca Vas poziva na konferenciju CFO 2022. – Winning in a disruptive world na kojoj ćemo razmatrati ključna strateška pitanja važna za CFO-e (članove uprava i financijske direktore) koja će se održati u srijedu 9. ožujka 2022. godine s početkom u 9:00 sati, u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca na adresi Radnička cesta 37a, Zagreb

Konferencija će se održati uživo strogo poštujući sve epidemiološke mjere i preporuke koje su na snazi u trenutku održavanja te je za prisustvovanje neophodno predočiti COVID potvrdu.

U izuzetnom su vremenu potrebni izuzetni vođe. U ovom razdoblju dosada nezabilježenih promjena, CFO konferencija osmišljena je kako bi financijskim direktorima pomogla u suočavanju s njihovim najvećim izazovima – od tržišnih poremećaja i financijske preobrazbe do vodstva i sve veće važnosti funkcije financija.

Uz panel raspravu u kojoj će sudjelovati eminentni hrvatski stručnjaci, gosti će imati priliku poslušati i predavanja Velimira Šonje, ekonomskog analitičara i direktora tvrtke Arhivanalitika na temu Izgledi i izazovi nakon pandemije te Olinda Shehua, glavnog partnera za Deloitteovu CE South regiju -  Prevladati tržišne poremećaje: financijska preobrazba.

Ove ćemo godine po prvi puta dodijeliti nagradu za najboljeg financijskog direktora za Jugoistočnu Europu. U izboru se natječu lokalni pobjednici u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji. Pobjedu na hrvatskom natječaju odnijela je Ružica Petričec Fabijanec, članica uprave za financije i poslovne operacije RASCO-a.

Sudjelovanje je bez plaćanja kotizacije uz prethodnu prijavu. 

Prijaviti se za konferenciju možete: ovdje najkasnije do 5. ožujka 2022. godine.

Broj mjesta u dvorani je ograničen.

 

Poziv

Program konferencije

vrh stranice