22.10.2018. Konferencija o održivom razvoju, Dubrovnik, Hotel Excelsior

22.10.2018.

Pridružite nam se 22. listopada 2018. godine, s početkom u 9:00 sati, na najvećoj ovogodišnjoj konferenciji na temu održivog razvoja, u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca i Global Compact mreže Hrvatska, u suradnji s United Nations Global Compact-om. Konferencija će u hotelu Excelsior u Dubrovniku okupiti predstavnike Vlade Republike Hrvatske, državnih institucija i poslovnog sektora, te goste iz Ujedinjenih Naroda i preko 30 Global Compact mreža iz Europe, Sjeverne Amerike i s Bliskog Istoka. 

Konferencijom želimo:

  • prezentirati Ciljeve održivog razvoja (SDGs) poslovnoj zajednici u Hrvatskoj, koji postaju temeljni okvir razvoja svjetskog gospodarstva, kako tvrtki tako i država
  • dati pregled o napretku na globalnom i nacionalnom nivou u trima područjima od posebnog značaja za Hrvatsku:
    • budućnost tržišta rada i poslovanja
    • investiranje u održivi razvoj
    • zaštita okoliša i smanjenje učinaka klimatskih promjena
  • predstaviti konkretne primjere kako ispuniti nacionalne razvojne prioritete
  • predstaviti rad UN Global Compact-a, najveće svjetske inicijative za održivi razvoj

 

UN Global Compact broji 13000 članova u 170 država, te okuplja, pored poslovnog sektora, predstavnike akademske zajednice, civilnog društva, vlada, poslovnih udruga te samog UN-a. Hrvatskom mrežom Global Compact-a, upravlja Hrvatska udruga poslodavaca, jačajući djelovanje poslovnog sektora u Hrvatskoj na polju društveno odgovornog poslovanja i održivog razvoja.

 Za detaljnije informacije slobodno kontaktirajte gđu. Vali Marszalek, savjetnicu za održivi razvoj i društveno odgovorno poslovanje, mailom na vali.marszalek@hup.hr ili telefonski na broj 01/4897 566.

 

Svoj dolazak na konferenciju 22. 10. i prijem 21.10. molimo potvrdite na mail: hup@hup.hr

PROGRAM

PARTNERI I SPONZORI KONFERENCIJE:

 

vrh stranice